Bokningsregler & Betalning

Frukost & Middag
Minimum 3 nätters bokning perioden maj - oktober.
Övriga datum på förfrågan.


€195/natt för två personer i dubbelrum egen dusch/wc.
(Möjlighet för ett sällskap som bokar två rum och då dela samma badrum till en kostnad av €165 / rum.)
En bokningsavgift på 50% av det totala beloppet betalas i samband med bokning till vårt bankkonto.
Resterande hyresbelopp betalas kontant på plats vid ankomst.
Vi tar tyvärr ej emot kort eller swish betalning.
Ta med pass eftersom det efterfrågas av lokala polisen för oss att registrera våra gäster med en kopia av passet.

Vid bokning av fler än ett rum, betalas hela hyresbeloppet samtidigt med bokningen.
Då vi är ett litet ”home away from home” och väldigt sårbara för eventuella återbud, är våra bokningar bindande. Vi rekommenderar därför våra gäster att ha en reseförsäkring om något oförutsett inträffa. Om du väljer att äta vår njutbara långfrukost på någon av våra terrasser, med utsikt ända till Afrika, hemma på El Escondite, så är du välkommen att avnjuta Elisabeths härliga frukost 09.30 som vi bjuder dig på. Vi har kylda s. k. ”honesty-bars”, fyllda med drycker och snacks. Ta det du önskar när det passar dig och betala innan du lämnar oss. Vi har strand-handdukar och pool-handdukar. Det finns ofta en möjlighet att, i god tid, beställa en fyra rätters måltid med dryck som serveras på någon av terrasserna. Det finns gott om parkeringsplatser på gatan utanför.

Bussar till och från Nerja och Malaga går regelbundet några hundra meter från oss. Taxi kostar ca €11 enkel resa till Nerja. Ett par högt belägna terrasser samt nivåskillnader och trappor begränsar framkomlighet om gäster har svårt att gå och röra sig obehindrat.

Dessvärre är inte husdjur välkomna.
Endast mat och drycker som serveras genom Elisabeths försorg är tillåtna. Ej självhushållning.

Detta är Elisabeths och Johans privata hem i Spanien och är avsett endast för vuxna gäster och ungdomar över 15 år i sällskap med vuxna. När Johan är hemma i El Escondite så blir det ibland, om intresse finns, en intim konsert i vardagsrummet. Johan Stengård, vars hem detta är och som är en välkänd saxofonist som spelat in 25 solo album, och rest världen runt och spelat tusentals solo-konserter, och bl a spelat med ABBA, Sammy Davis J.r, Michael Bolton, Tommy Körberg, Björn Skifs, Tomas Ledin, Celine Dion, Phil Collins, Orup, Lill Lindfors, Barbro Svensson, Jan Malmsjö, och många fler, och varit solist på officiella statsbesök utomlands efter förfrågan från kungaparet.